Onze dienstenPuur maatwerk

Bij Christ Blanquart kan je terecht voor tal van diensten. Ben je op zoek naar een professionele schrijnwerk partner of iemand voor het bouwen van je bijgebouw? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.

Chirs Blanquart Vloeren 068
Chirs Blanquart Vloeren 06

Vloeren, terrassen, daken & wanden

Voor alle vloeren, terrassen, daken & wanden uit kwaliteitsvol schrijnwerk moet u bij ons zijn. Parketvloeren en dakconstructies aanleggen, terrassen in hardhout leggen en Gyproc wanden plaatsen: wij doen het helemaal op maat.

Chirs Blanquart Keuken 42

Keukens

Niets leuker dan koken en eten in een mooi afgewerkte, moderne keuken. En daar zorgen wij graag voor: Christ Blanquart maakt voor u met plezier het nodige keukenschrijnwerk, helemaal op maat.

Christ Blanquart Gevel10

Ramen en deuren

Met nieuwe ramen en deuren geeft u uw huis snel en efficiƫnt een nieuwe, frisse look. Uw huis ziet er meteen nog verzorgder en moderner uit. Wij helpen u met plezier hierbij in ons atelier te Geluwe.

Chirs Blanquart Bijgebouw 076

Bijgebouwen

Van plan om een poolhouse, tuinhuis en/of carport te laten plaatsen, en zoekt u de ideale schrijnwerker hiervoor? Zoek niet verder, wij zorgen ervoor.

Chirs Blanquart Kasten 25

Kasten, dressings & meubels op maat

Bent u op zoek naar authentieke, tijdloze kasten, dressings of meubelen? Wij maken die met plezier in ons atelier te Geluwe, op ambachtelijke wijze.

Chirs Blanquart Schrijnwerk 10

Gevelbekleding

Uitgekeken op de gevel van uw huis? Waarom plaatst u dan niet eens houten gevelbekleding? Een instant hit die uw huis meteen een modernere en warmere uitstraling geeft.