Vloeren, terrassen, daken & wanden

Voor alle vloeren, terrassen, daken & wanden uit kwaliteitsvol schrijnwerk moet u bij ons zijn. Parketvloeren en dakconstructies aanleggen, terrassen in hardhout leggen en Gyproc wanden plaatsen: wij doen het helemaal op maat.

Chirs Blanquart Vloeren 06
Chirs Blanquart Vloeren 058
Chirs Blanquart Vloeren 058

Parketvloeren

Gaat u voor het tijdloze visgraat parket, of liever een warme, donkere vloer? Of verkiest u toch maar het hippe, witte eiken parket? Wat u ook wenst, wij zorgen ervoor.

Christ Blanquart Gevel6
Christ Blanquart Gevel6

Dakconstructies

Plannen om een nieuw dak aan te leggen, maar op zoek naar een betrouwbare schrijnwerker? Met Christ Blanquart wordt uw dakconstructie 100% veilig en solide gebouwd met betrouwbaar, stevig hout.

Terrassen in hardhout

Met een terras in hardhout slaat u nooit de bal mis. Het hardhout kan u in verschillende kleuren bestellen, maar ziet er altijd modern en extra gezellig uit. Een gegarandeerde meerwaarde voor uw tuin.

Chirs Blanquart Deuren 18
Chirs Blanquart Deuren 18

Gyproc wanden

Wilt u rust en stilte creƫeren binnenshuis met een nieuwe ruimte? Of wilt u een ruimte herindelen voor een extra kinderkamer? Of wilt u simpelweg uw muren een makeover geven? Dan is Gyproc de ideale oplossing voor u, en plaatsen we die graag op maat.